Skip to main content

Installationskabler

De PVC-materialer, der anvendes i Reko-installationskabler, har fremragende installationsegenskaber og lang levetid. Installationskabler spreder ikke ild. Deres blyfri PVC-komponenter er sikre under normale driftsbetingelser. Takket være deres afbalancerede installations- og driftsegenskaber er disse højkvalitetskabler fremragende egnet til almindelig brug.

Antallet af situationer, hvor installationskabler eller -ledninger kan anvendes, er steget. Deres nye anvendelsesområder omfatter installation uden rør og rørinstalleret MMJ. På grund af det øgede antal af anvendelser er det vigtigt altid at anvende installationskabler, der opfylder de enkelte krav.

Reko-installationskabler fås også uden halogen som del af Rekoclean-brandet. Aktuelt er efterspørgslen efter brugen af halogenfri kabler i installationer størst. Nye anvendelsesområder omfatter hospitaler og andre behandlingsfaciliteter, hvor det at undgå brug af halogen i installationsudstyr har signifikante fordele i tilfælde af brand.

Det materiale, der anvendes i halogenfri kabler, er let at genanvende og indeholder ikke PVC. Disse kabler genererer kun lidt røg og spreder ikke ilden, hverken enkeltvis eller i bundter.