Elektrificering af ladestationer

Hybrid- og elbilernes andel af bilparken er i kraftig vækst. Det sætter sammen med de stadig stærkere miljøværdier fart i udbygningen af ladeinfrastrukturen. I Reka Kabels sortiment findes egnede kabelprodukter til elektrificering af ladestationer hos det offentlige såvel som i boligselskaber, virksomheder og private hjem.

Reka Kabel leverer både lav- og mellemspændingskabler og halogenfrie installationskabler med fremragende installationsegenskaber til problemfri håndtering af elforsyningen til ladestationer og -standere. Alle Reka Kabels kabler produceres af kvalitetsmaterialer og har lang levetid. Kvaliteten af vores produkter sikrer for sin del ladestationernes drift, sikkerhed og en lang levetid. Alle vores kabler er finske Nøgleflagsprodukter, der produceres ved anvendelse af vedvarende energi.

Reka Kabel står for elektrificeringen af mange boligselskabers ladestationer til elbiler

Den aktuelle udrulning af elbiler har også skabt røre hos boligselskaberne.- På mit bord har jeg et par og tyve henvendelser om afgivelse af tilbud, og jeg kender et tilsvarende antal boligselskaber, der netop nu overvejer sagen, siger arbejdsleder Tatu Vattulainen fra Enersense. Et af boligselskaberne er A/S Hietalahtis Perle i Hietalahti i Helsinki, hvor ladestanderne allerede er installeret og tilgængelige for beboerne.

ladestationer

Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper gjerne.