Fakta om os

Electrify the future together with us Spring videointegrering over

These forests are our spine. These lakes are our veins. They shaped and made us Finns. Dependable. Hardworking. Happy. At home we call it SISU. It’s inherited in our cables. Now part of Nexans global family.

Reka Cables har i mere end 60 år tilhørt kabelindustriens førerfelt. Vi leverer holdbare, højkvalitets kabelløsninger til den genanvendelige energiproduktion, udviklingen af elnettet, industrien samt opførelsen af bolig- og kontorbygninger. Vores produktionsfaciliteter ligger i Finland; i Keuruu og Riihimäki.

Hos Reka Cables har vi omkring 270 højtkvalificerede medarbejdere. Vi arbejder aktivt med arbejdsbeskyttelse, bedriftssundhedstjenesten og vores medarbejderes trivsel. Vi lægger vægt på en ligeværdig og retfærdig behandling af vores personale.

Vi er en international og driftssikker aktør, der har førsteklasses materialer og kabelstandarder som grundlaget for vores produktion. Vores hovedmarkeder er ved siden af Finland de øvrige nordiske lande og Baltikum. Vi har datterselskaber i Sverige, Danmark og Norge. Reka Cables er en del af Nexans-gruppen.

Kunden og miljøet i fokus

Alle Reka by Nexans kabler produceres ved anvendelse af vedvarende energi. Vi gennemfører desuden løbende initiativer til forbedring af energieffektiviteten i vores virksomhed. Vi leverer ikke kabler til nye kraftværksprojekter, der anvender fossilt brændstof.

Vi stræber efter at være den bedste samarbejdspartner ved at tilbyde holdbare produkter til vanskelige opgaver.  Vi udvikler og analyserer vores aktiviteter for at forbedre vores kunders hverdag. Vi lægger vægt på kvalitet i vores anskaffelser, tjenester, virksomhed samt produkter.

270 højtkvalificerede medarbejdere
2 produktionsfaciliteter i Finland
Omsætning på 172 mil. euro i 2022
filialer i 4 forskellige lande