Fakta om os

Reka Kabel A/S har i mere end 60 år tilhørt kabelindustriens førerfelt. Vi leverer holdbare, højkvalitets kabelløsninger til den genanvendelige energiproduktion, udviklingen af elnettet, industrien samt opførelsen af bolig- og kontorbygninger. Alle vores tre produktionsfaciliteter ligger i Finland; i Hyvinkää, Keuruu og Riihimäki.

Hos Reka Kabel har vi omkring 270 højtkvalificerede medarbejdere. Vi arbejder aktivt med arbejdsbeskyttelse, bedriftssundhedstjenesten og vores medarbejderes trivsel. Vi lægger vægt på en ligeværdig og retfærdig behandling af vores personale.

Vi er en international og driftssikker aktør, der har førsteklasses materialer og kabelstandarder som grundlaget for vores produktion. Vores hovedmarkeder er ved siden af Finland de øvrige nordiske lande og Baltikum. Vi har datterselskaber i Sverige, Danmark og Norge.

Kunden og miljøet i fokus

Alle Reka Kabels kabler produceres ved anvendelse af vedvarende energi. Vi gennemfører desuden løbende initiativer til forbedring af energieffektiviteten i vores virksomhed. Vi leverer ikke kabler til nye kraftværksprojekter, der anvender fossilt brændstof.

Vi stræber efter at være den bedste samarbejdspartner ved at tilbyde holdbare produkter til vanskelige opgaver.  Vi udvikler og analyserer vores aktiviteter for at forbedre vores kunders hverdag. Vi lægger vægt på kvalitet i vores anskaffelser, tjenester, virksomhed samt produkter.

Grundsøjlen i Reka Kabels strategi er virksomhedens værdier, der består af kundenærhed, troværdighed og teamspirit.

Vores værdiproposition er at producere de bedste kabler på markedet og levere dem hurtigt og nøjagtigt. Kunden står altid i centrum for vores aktiviteter.

270 højtkvalificerede medarbejdere
3 produktionsfaciliteter i Finland
Omsætning på 172 mil. euro i 2022
filialer i 4 forskellige lande

Reka-koncernen

Reka Kabel er en del af Reka Industrial -koncernen. Som et familieejet industriforetagende forpligter Reka Industrial sig på en langsigtet udvikling af sine selskabers præstationsevner og en bæredygtig udvikling. Gennem koncernens selskaber er Reka Industrial med i omstillingen af energi- og transportsektoren. Reka Industrials B-aktier er noteret på Nasdaq Helsinki børsen i Finland. Til koncernen hører også Reka Rubber, der er en af Nordeuropas førende producenter af industrielt gummi.