Datacentre

Som en følge af digitaliseringen er også mængden af datatrafik i kraftig vækst, hvilket øger efterspørgslen på datacentre. Datacentre er blevet en afgørende faktor når det gælder det intelligente og moderne samfunds funktionalitet.

Datacentrenes drift skal sikres ved en uafbrudt elforsyning på alle årets dage, hvilket stiller høje krav til de anvendte kablers kvalitet og egenskaber. Datacentrenes drift skal også sikres i tilfælde af brand.

De kabler der anvendes i datacentre skal være halogenfrie. Reka Kabels halogenfrie kabler egner sig specielt til installationer, hvor sikkerheden kræver at alarm-, styre-, signal- og energiforsyningssystemerne kan fungere under brand. Røgproduktionen i Reka Kabels halogenfrie kabler er beskeden og de spreder ikke ild, når de bruges i bundter, så de kan anvendes i miljøer hvor evakuering kan være en udfordring. Vores kablers kvalitet bidrager til at sikre datacentrenes pålidelighed, sikkerhed og levetid.

Kablerne designes og fabrikeres i Finland. Kvaliteten sikres i Reka Kabels egne testlaboratorier.På den måde sikrer vi vores kablers høje kvalitet og sikkerhed. Reka Kabels kabler er finske Nøgleflagsprodukter, der produceres ved anvendelse af CO2-fri energi.

Halogenfrie funktionssikre kabler til stort datacenterprojekt

El-entreprenør Kirby Group Engineering bad i 2018 Reka Kabel om at give et tilbud på et stort projekt. Det drejede sig om et stort datacenterprojekt i Finland, som Kirby Group Engineering havde brug for en sagkyndig kabelleverandør til.