Kabeltyper

Reka by Nexans produktudvalg består af installationskabler, kontrol- og instrumentkabler, brandsikre kabler, forsyningskabler samt mellemspændings- og højspændingskabler.

Installationskabler

De PVC-materialer, der anvendes i installationskabler, har lang levetid og fremragende installationsegenskaber. De spreder ikke brande. Deres blyfri PVC compound er sikre under normale driftsforhold. Takket være deres driftsegenskaber og afbalanceret installation er disse kabler af høj kvalitet fremragende til regelmæssig brug.

Installationskabler fås også uden halogen. Materialerne i halogenfrie kabler er lette at genbruge, og de indeholder ikke PVC. Installationskabler genererer kun en lille smule røg, og de spreder ikke brande individuelt eller i bundter.

Kontrol- og instrumenteringskabler

Kontrolkabler fra Reka by Nexans -kabler er velegnede til fast installation indendørs og udendørs. Det er kabler af høj kvalitet, der er egnede til regelmæssig brug, og som indeholder blyfri PVC-compound.

Kontrolkabler fås også uden halogen. Halogenfri kontrolkabler genererer kun en lille smule røg i tilfælde af brand, og de spreder ikke brande, når de bruges i bundter.

Halogenfri instrumenteringskabler er velegnede til fast installation indendørs og udendørs. Instrumentationskabler bruges til dataoverførselsformål i automatiserings-, instrumentations- og processtyringssystemer og i signal- og overvågningssystemer.

Vi fremstiller alle vores instrumenteringskabler som halogenfri versioner. Materialerne, der anvendes i halogenfrie instrumenteringskabler, er lette at genbruge og indeholder ikke PVC. Disse kabler genererer kun en lille smule røg, og de spreder ikke brande individuelt eller i bundter.

Brandsikre kabler

Brandsikre kabler er velegnede til applikationer, hvor strømforsyningen skal sikres, også under brand. De er halogenfrie og indeholder ikke PVC eller spreder brand, når de bruges i et bundt. Deres materialer er lette at genbruge.

Brandsikre FlameRex-kabler er især beregnet til installation, hvor det er nødvendigt, at alarm-, kontrol-, signal- og energiforsyningssystemer fungerer i tilfælde af brand.

Reka by Nexans tilbyder brandsikre installationskabler, signalkabler, strøm- og EMC-strømkabler. Alt tilbehør, der bruges i installationen, skal også være brandsikker.

Vores brandsikre FlameRex-kabler er halogenfrie og genererer kun en lille mængde røg under brand.

Forsyningskabler

De PVC-materialer, der anvendes i aluminiums- og kobberkabler, har fremragende installationsegenskaber og lang levetid. Blyfri PVC-compound i forsyningskabler er sikre under normale driftsforhold. De er velegnede til faste installationer indendørs og udendørs.

Forsyningskabler i aluminium kan installeres direkte i jorden og er egnede til nedpløjning.

Kabler af aluminium og kobber fås også som halogenfri versioner. Kobber EMC-kablet fås også som en brandsikker version.

Mellem- og højspændingskabler

Højspændingskabler fremstilles ved en maksimal spænding på 170 kV, mens mellemspændingskabler fremstilles til spændingsniveauet 12–30 kV. De er fremstillet af aluminium og kobber.

DryRex mellemspændingskabler er plastkabler isoleret ved hjælp af tværbundet polyethylen (XLPE), der repræsenterer førsteklasses isoleringsteknologi. Den samme teknologi anvendes til fremstilling af højspændingskabler.

Mellem- og højspændingskabler er ekstremt pålidelige og de kan også fremstilles af speciel plast, der kræver brandklasse og som kan installeres indendørs og i tunneler.