Infrastruktur

Opbygningen af en infrastruktur muliggør et funktionelt samfund samt ubesværede trafikforbindelser. Infrastrukturen omfatter et bredt udvalg af forskellige objekter, hvor kablernes og elnettets pålidelighed er af helt afgørende betydning for driften.

Hos Reka Kabel finder man et omfattende udvalg af sikre og holdbare forsyningskabler samt brandsikre kabler til opbygning af infrastruktur. Vores kvalitetskabler er lavet til at modstå store temperatursvingninger, frost, fugt samt uv-stråling. Reka Kabels mellem- og højspændingskabler kan om nødvendigt produceres af brandsikkert specialplastik, så de også egner sig til installation i tunneler og indendørs.

I produktionen anvender vi de bedste råstoffer samt de mest miljøvenlige og genanvendelige materialer. Alle vores kabler er finske Nøgleflagsprodukter, der produceres ved anvendelse af vedvarende energi.

Are leverer elektricitet til metrotunneller med Rekas kabler

Virksomheden Are Oy er ansvarlig for elinstallationskontrakten ved Keilaniemi-stationen på West Metro-linjen i hovedstadsområdet i Helsinki. Omkring 10.000 metropassagerer vil benytte Keilaniemi-stationen hver dag. Are er også ansvarlig for elektricitetskontrakten for tunnellerne på den næsten 14 kilometer lange rute fra Ruoholahti til Matinkylä, samt for elektricitetskontrakten for metrostationerne Tapiola og Otaniemi.

Er du interesseret? Kontakt os, så fortæller vi dig mere