Vindkraft

Som en følge af de globale klimamål er der overalt i verden kommet øget fokus på produktionen af vedvarende energi. Ved hjælp af vindkraft kan man formindske energiproduktionens udledning af CO2, spare på naturressourcerne og efterhånden opnå en kulneutral fremtid.

I Nordeuropa er vindkraftværker som oftest placeret i områder, hvor vejrforholdene er særdeles udfordrende. Vindkraftværkernes apparatur og komponenter skal kunne klare store temperatursvingninger, frost, fugt og uv-stråling. Det stiller høje krav til kvaliteten og egenskaberne hos de kabler der anvendes på vindkraftværkerne.

Kablerne i Reka Kabels DryRex Nordic Wind -produktserie er mellemspændingskabler, der er anvendelige til vindkraftværkers energioverførsel, særligt med tanke på nordiske forhold. Produkterne er forarbejdet af højkvalitets og holdbare materialer og har lang levetid.  Kvalitetskablerne i DryRex Nordic Wind -serien er designet, testet og produceret i Finland ved anvendelse af vedvarende energi.

Energioverførsel sikret med Rekas mellemspændingskabler i Norge

Reka Kabel leverede i samarbejde med det norske byggefirma Linka AS kablerne til de landbaserede vindmølleparker Geitfjellet, Harbaksfjellet og Kvennedalsfjellet i Norge. Leveringen af Rekas 36 kv mellemspændingskabler i løbet af 2019 vil sikre en energioverførsel på samlet 100 turbiner.

Interesseret i vindkraftkabler? Kontakt os, så fortæller vi dig gerne mere.

Form 434352472 to be rendered here.