En kabelkompagnon der står ved sit ord – SAG: Posio, Finland

Ved Murtotuuli i Posio opføres en vindmøllepark med 21 moderne vindmøller. Parken der skal udnytte kraften fra nordenvinden forventes at stå færdig i 2023.

En sikker aktør

Ved Murtotuuli i Posio opføres en vindmøllepark med 21 moderne vindmøller. Parken der skal udnytte kraften fra nordenvinden forventes at stå færdig i 2023. Projektleder er Infra Builders A/S, der har ansvaret for kabellægning, transformerstationer, opførelsen af en 110 KV linje såvel som etablering af underlag til veje og løfteområder.

”Jeg anbefaler Rekas kabler til alle entreprenører etc.”
– Tuomas Mäkilä, leder af el-arbejdet, Infra Builders A/S


Tilliden er fuldt fortjent

I løbet af 2021 opførte Infra Builder alt i alt ca. 70 turbiner. I de kommende år forventer lederen af el-arbejdet hos Infra Builders A/S, Tuomas Mäkilä, fortsat vækst. Reka er også udvalgt til at deltage i dette projekt på baggrund af kvaliteten af det tidligere samarbejde. Reka er involveret i mere end halvdelen af de vindmølleparker som Infra Builders står for. Det siger meget om tilliden mellem de to virksomheder.

”Vi har gennem mange år samarbejdet med Reka og sat vores lid til Rekas driftssikkerhed. Kablerne er altid ankommet til byggepladsen i tide. Problemer har der ikke været nogen af.”
– Tuomas Mäkilä, leder af el-arbejdet, Infra Builders A/S

 

Samu Koivisto, elektroingeniør, Infra Builders A/S

Tjenesteydelsen har stor betydning

I projektet i Posio, som i øvrigt, har Rekas kabelleverancer fungeret fortrinligt. Da kablerne bliver fabriksproduceret på forhånd, har det altid været muligt at få de nødvendige mængder af de korrekte kabler leveret til byggepladsen, endda med kort leveringsfrist. På byggepladsen har man foruden den høje kvalitet af produkterne værdsat den tekniske support som Reka leverer.

”Folk er til at få fat i – og tjenesteydelserne er i top. Sådan får man tingene til at gå op i en højere enhed!”
– Samu Koivisto, elektroingeniør, Infra Builders A/S

 

Den gensidige tillid er resultatet af mange års velfungerende samarbejde. Rekas DryRex Nordic Wind-produkter har tjent kunder i det nordlige klima lige så godt, som virksomheden selv. Tuomas Mäkilä forsikrer, at samarbejdet med Reka også fortsætter i fremtiden.

 

Laes mere – Ansvarlige løsninger i et nordligt klima, SAG: Pyhäjoki, Finland

Vindmøllepark, Posio Finland Spring videointegrering over