Skip to main content

Styre- og instrumenteringskabler

Styrekabler fra Reka Kabel er velegnet til faste installationer indendørs og udendørs. De er højkvalitetskabler, velegnet til almindelig brug, der indeholder blyfri PVC-komponenter.

Styrekabler fås også uden halogen som del af Rekoclean-brandet. Halogenfri styrekabler genererer kun lidt røg i tilfælde af brand og spreder ikke ilden, hvis de bruges i bundter. Aktuelt er efterspørgslen efter brugen af halogenfri kabler i installationer størst. Nye anvendelsesområder omfatter hospitaler og andre behandlingsfaciliteter, hvor det at undgå brug af halogen i installationsudstyr har signifikante fordele i tilfælde af brand. Nye standarder stiller også større krav til, at anvendelsen af halogenkomponenter undgås.

Halogenfri instrumenteringskabler er velegnet til faste installationer indendørs og udendørs. Instrumenteringskabler anvendes til dataoverførselsformål inden for automatisering, instrumentering og processtyresystemer samt i signal- og overvågningssystemer.

Vi fremstiller samtlige af vores instrumenteringskabler uden brug af halogen. Det materiale, der anvendes i halogenfri instrumenteringskabler, er let at genanvende og indeholder ikke PVC. Disse kabler genererer kun lidt røg og spreder ikke ilden, hverken enkeltvis eller i bundter. Vi anbefaler, at halogenfri instrumenteringskabler anvendes på områder, hvor der færdes mange mennesker, og som er vanskelige at rydde. Dette omfatter daginstitutioner, skoler, plejehjem, restauranter og offentlige bygninger.