Hyvinkää-produktionen integreres i Riihimäki-enheden

Hyvinkää-produktionen integreres i Riihimäki-enheden:

Fra efteråret 2024 vil der være to tydelige kompetencecentre i Keuruu og Riihimäki, Finland.

I august 2022 offentliggjorde vi planer om at flytte driften fra Hyvinkää-produktionsanlægget til Riihimäki-enheden. Siden da har projektet, som vi kalder HyRisee, gjort betydelige fremskridt, og det forventes afsluttet i efteråret 2024.

“Målet med projektet er at konsolidere Reka Cables Ltd’s ekspertise og investeringer. Når projektet er afsluttet, vil vi have to tydelige ekspertisecentre, hvor vi fremstiller, udvikler produkter, serviceydelser og viden,” fortæller Martin Forssell, CEO for Reka Cables Ltd.

Fra efteråret 2024 vil ekspertisecentret i Keuruu fokusere på installations-, styrings- og instrumenteringskabler samt CTC-forbrændingstestlaboratorietjenester, mens ekspertisecentret i Riihimäki fokuserer på kabler til mellem- og højspænding samt 1 kV-strømkabler.

Selskabets hovedkontor forbliver i Hyvinkää, og ændringen påvirker ikke driften af salgskontorerne.

Ny lagerplads forbedrer sikkerheden og materialehåndteringen

Under planlægningen af HyRisee-projektet var behovet for ekstra plads tydeligt på Riihimäki-anlægget. Reka Cables fik ekstra plads på produktionsanlægget i Riihimäki, og der blev også gennemført en udvidelse.

Den nye plads bruges til at opføre en ny type lager kaldet et “supermarked”, hvorfra der bestilles råvarer til produktionslinjer.

“Takket være den nye lagerplads kan vi eksempelvis forbedre sikkerheden og forbedre materialehåndteringen,” fortæller Anne Tillgren, produktionschef hos Reka Cables Ltd.

Metoden til at visualisere lagerlogistikken var ret interessant:

Supermarket-materiaalivaraston simulointi legoilla

“Vi simulerede lagerlogistikken ved hjælp af LEGO-klodser og papirtegnede reolopstillinger. Ved hjælp af simulering vil vi gerne forstå, hvordan lagerkonsolidering påvirker de praktiske arbejdsprocesser,” forklarer Anne Tillgren.

Et af Reka Cables’ primære mål er at opretholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Vi trækker styrke fra vores løbende forbedrings- og innovationsindsats.

Linjeflytning på vej

I øjeblikket er HyRisee-projektet i gang med flytning af maskiner. Overførslen af produktionslinjerne fra Hyvinkää til Riihimäki blev indledt i april, dog blev visse ændringer implementeret tidligere. Når HyRisee-projektet er afsluttet vil de sociale faciliteter og indgangen også blive helt forandret for bedre at kunne betjene både vores medarbejdere og alle besøgende på fabrikken.