Skip to main content

Reka Kabel – Skabt til at lede

Reka Kabel har været førende inden for den finske kabelindustri i mere end et halvt århundrede. Vi leverer kabelløsninger af høj standard til industrien, byggeriet, elektricitetsoverførsel og telekommunikationsnetværk. I dag arbejder der omkring 240 fagfolk for Reka Kabel, og vi befinder os tre steder i Finland: Hyvinkää, Riihimäki og Keuruu.

Vi er den største finskejede kabelproducent.Vi anvende de nyeste produktionsmetoder og den nyeste teknologi til at fremstille mellem- og højspændingskabler, dataoverførselskabler, kontrol- og styrekabler, installationskabler og forsyningskabler. De største markedsområder for vores internationalt anerkendte virksomhed udover Finland er de nordiske og baltiske lande og Rusland. Vi har datterselskaber beliggende i Sverige, Norge, Rusland, Estland og Danmark.

Høj kvalitet, der kommer vores kunder og miljøet til gode

Den bedste kvalitet og imødekommelse af kundernes behov har altid været af største vigtighed for Reka. Vi nærer et ægte ønske om at have fingeren på pulsen og udvikle og hjælpe vores kunder med at skabe noget nyt.

Vi anvender kun de bedste råmaterialer til vores kabelproduktion og de mest miljøvenlige, genanvendelige komponenter. Vi har gjort det til et princip, at ingen giftige midler må slippe ud fra produktionen til omgivelserne, jord- eller vandsystemer.

Support fra koncernen

Reka Kabel er en del af Neo Industrial Group. Neo Industrial Plc er en finsk industriejer og udvikler med en strategi for investering i industrivirksomheder med fælles synergifordele. Formålet med investeringerne er langtidsudvikling af virksomhederne og et forøget kapitalafkast. Neo Industrial fokuserer på kabelindustrien.  

Et andet selskab i koncernen er Reka Rubber Ltd, der udvikler og producerer tekniske gummiprodukter til industrikundernes krævende opgaver.

Læs mere om Neo Industrial Plc

Læs mere om Reka Rubber Ltd