Skip to main content

Salgskanaler og salgsvirksomheder

Salgskanaler

Vi arbejder sammen med velkendte nationale og internationale fagfolk indenfor elektricitetsområdet i alle vores markedsområder. Vores partnerskabsnetværk dækker alle store el-grossister, industrienterpriser, netværksoperatører og byggevirksomheder.

Salgskontaktoplysninger


Salgsvirksomheder

Reka Kabel har salgsvirksomheder i Sverige, Danmark, Norge, Estland og Rusland. Vores nordiske datterselskaber ledes fra Finland, og deres tekniske support, marketings- og salgssupportafdelinger ligger i Finland.

Sverige har et lokalt salgsteam med tre sælgere til at servicere lokale kunder. Salget i Danmark varetages af en lokal sales manager. Vores kunder i Norge serviceres af et lokalt salgsteam med to sælgere.

Vores estiske datterselskab er en del af den baltiske regionale organisation, som er ledes af en finsk salgsdirektør med en supportorganisation i Finland. Herudover repræsenterer den litauiske virksomhed Baltic Agency Service Reka Kabels' produkter i Litauen og Letland.

Reka Cables LLC har hjemme i St. Petersburg. Det lokale salgsteam tager sig af russiske og CIS-kunder sammen med den finske salgsafdeling. Teknisk support, salgsmarketings- og salgssupportafdelinger ligger i Finland.


Kontakt Reka Kabel A/S, Danmark

Kontakt Reka Kabel Ab, Sverige

Kontakt Reka Kabel AS, Norge