Skip to main content

EMC-forsyningskabler

EMC-forsyningskabler er skærmet. De PVC-materialer, der anvendes i EMC-forsyningskabler i aluminium og kobber fra Reka Kabel, har fremragende installationsegenskaber og en lang levetid. EMC-forsyningskabler spreder ikke ild, når de bruges i bundter. Deres blyfri PVC-komponenter er sikre under normale driftsbetingelser. EMC-forsyningskabler er velegnet til faste installationer indendørs og udendørs.

EMC-forsyningskabler fås også uden halogen. Disse kabler indeholder ikke PVC, og deres materialer er lette at genanvende.

Halogenfri EMC-forsyningskabler genererer kun lidt røg og spreder ikke ilden, hverken enkeltvis eller i bundter. Vi anbefaler, at disse kabler anvendes på områder, hvor der færdes mange mennesker, og som er vanskeligt at rydde. Dette omfatter daginstitutioner, restauranter, skoler, plejehjem, og offentlige bygninger. 

EMC-forsyningskabler med kobber fås også i en brandsikker version. Dette kabel er beregnet til installationer, hvor det af sikkerhedshensyn er nødvendigt, at alarm-, styre-, signal- og energiforsyningssystemer fungerer i tilfælde af brand. Brandsikre forsyningskabler indgår i produktgruppen af brandsikre kabler.