Skip to main content

Aluminiums forsyningskabler

De PVC-materialer, der anvendes i Aluminiums forsyningskabler fra Reka Kabel, har fremragende installationsegenskaber og lang levetid. Disse kablers blyfri PVC-komponenter er sikre under normale driftsbetingelser. Aluminiums forsyningskabler er velegnet til faste installationer indendørs og udendørs.

Pløjbare Aluminiums forsyningskabler er velegnede til faste installationer udendørs, på kabelbakker og i kabelkanaler og metalstrukturer. Aluminiums forsyningskabler kan lægges direkte i jorden, og de fleste af dem er velegnet til kabelpløjning.

Aluminiums forsyningskabler fås også i halogenfri versioner. Halogenfri Aluminiums forsyningskabler indeholder ikke PVC, og deres materialer er lette at genanvende.

Halogenfri Aluminiums forsyningskabler genererer kun lidt røg ved brand og spreder ikke ilden, hverken enkeltvis eller i bundter. Vi anbefaler, at disse kabler anvendes på områder, hvor der færdes mange mennesker, og som er vanskeligt at rydde. Til disse områder hører daginstitutioner, restauranter, skoler, plejehjem og offentlige bygninger.