Skip to main content

Industrielle kabler

Kabler er nødvendige for at styre og strømforsyne maskiner i forskellige industrisektorer. Industrielle kabler skal tilpasses til særlige krav og skal kunne modstå barske forhold.

Reka Kabel leverer kabelløsninger i høj kvalitet, som er egnede til industrielle miljøer. Vi tilbyder for eksempel datatransmissionskabler, instrumenterings- og kontrolkabler, samt installations- og strømkabler.

Der kræves kabler i mange forskellige industrisektorer, som alle har deres egne særlige behov. Reka Kabel’s produktudvalg strækker sig fra dataoverførselskabler på 75 V til højspændingskabler på 170V.

Til fremstilling af kablerne bruger vi blandt andet materialer som kobber, aluminium, forskellige plastmaterialer og laminater, afhængigt af den anvendelse kablet er beregnet til. Vi anvender kun de bedste råmaterialer og de mest miljøvenlige, genanvendelige komponenter til vores kabelproduktion. Ingen giftige stoffer udledes fra kablerne til miljøet, jord- eller vandsystemer. Kablerne skal kunne modstå tidens tand, og de skal også være tilpassede til de kravene i de forskellige installationsmiljøer.